muzica mea si a prietenilor mei

Night FallNight Fall in BucharestMEDUZEMASLINIMASLINEGRECIA-SALONIC25

Statistici

‘Din portaluri adunate’ Articles

Brad Pitt apare în noua edi?ie a dic?ionarului Petit Larousse

Dic?ionarul are peste 1.900 de pagini ?i con?ine 70% termeni specializa?i ?i 30% termeni din limbajul curent. Mediul înconjur?tor, informatica ?i bun?starea fizic? se num?r? printre principalele domenii la care s-au adus complet?ri. Printre personalit??ile ce vor mai fi … [Continua]

David Beckham are probleme cu respira?ia

“Chiar crede în acest produs. Simte c? îi d? mai mult? energie” este scuza unui purt?tor de cuvânt pentru situa?ia deloc pl?cut…mirositoare! Sigur, ar putea s? fie ?i imaginea unor paste de din?i sau poate m?car a unei gume de mestecat, credem noi. [Continua]

Casa în care a copil?rit Madonna a ars pân?-n temelii!

Pompierii nu exclud posibilitatea ca incendiul, care a izbucnit în sufragerie, s? se fi datorat unei mâini criminale. Din fericire, nimeni nu mai locuia acolo, deci nu sunt nici victime! [Continua]

Pete Doherty îi scrie piese de dragoste fostei iubite, Kate Moss.

"Mi-e dor de chipul ei! De fiecare dat? când pun capul pe pern?, încep s? plâng”, spun versurile. Kate Moss, pe de alt? parte, nu plânge… pentru c? ea are deja un nou iubit, vocalist, ?i el: Jamie Hince de la The Kills. [Continua]

MODERN TALKING FEAT DJ BOBO-LET’S GROOVE ON TAXI

EURO DISCO [Continua]

Gustavo Montesar – Tango Serenato

Armik-Blue Paradise

Ramoness-Okii tai!!

am descoprit o de curand si mi place mult!! cred k e in premiera pe trilu!! [Continua]

Micutzu Coae – Studiu de viata

:) [Continua]

Micutzu Coae -Cum sa omori un soarece de biblioteca

:D [Continua]

Dj Saracu -Mix …de joc si petrecere

Aceasta piesa o dedic prietenului nostru Claudiu (Lupu’ mic) ‘sa nu uite ca mai are foarte putin timp pana intra in Troya….;)))) ….dar mai bine ascultati… )))))))) [Continua]

K.B.CAPS-DO YOU RELLY NEED ME

ITALO DISCO [Continua]

Son Nefes- Alihan Samedov

Instrumentala – Samedov [Continua]

RICHARD CLAYDERMAN – FEELING

PUTE-TI SA O TRECETI LA FAVORITE,PENTRU CA MERITA… [Continua]

 Page 204 of 204  « First  ... « 200  201  202  203  204 

Statistics

• Total Stats

Twitter

Totul despre Anda Adam

nascuta pe 27 aprilie 1980 nume real: Anda Angelica Adam a debutat impreuna cu trupa RACLA albumul de debut din cariera solo a fost “Ca intre [Continua]

Totul despre Mariah Carey (bio & foto)

Totul despre Mariah Carey (bio & foto)
Mariah Carey este una dintre cele mai apreciate cantarete pop ale tuturor timpurilor, fiind considerata si cel mai de succes artist american al [Continua]

Totul despre Cyndi Lauper

Totul despre Cyndi Lauper
Cyndy Lauper in wikipedia Added 3:22 Cyndi Lauper – Girls Just Wanna Have Fun (Music Video) Cyndi Lauper – Girls Just Wanna Have Fun [Continua]

Actriţa Marga Barbu a încetat din viaţă

Actriţa Marga Barbu, în vârstă de 80 de ani, a decedat miercuri dimineaţă la Spitalul Floreasca, din cauza unei suferinţe cardiace mai vechi. [Continua]

Totul despre Joe Jonas

Totul despre Joe Jonas
Nume real: Joseph Adam Jonas Alias: JJ Data nasterii: 15 August 1989 (19 ani) Zodia: Leu Locul nasterii: Casa Grande, Arizona, SUA Status marital: [Continua]

Morgan Freeman a rămas cu mâna dreaptă paralizată după un accident

După accident, a fost transportat în stare critică la un spital din Memphis şi doctorii nu-i dădeau prea multe şanse de supravieţuire. [Continua]

Totul despre Miley Cyrus

Totul despre Miley Cyrus
Miley Cyrus, See You Again Videoclip Miley Cyrus – Miley Cyrus-Rock Star Nume real: Destiny Hope Cyrus Alias: Miley, Smiley Data nasterii: 23 [Continua]