Dic?ionarul are peste 1.900 de pagini ?i con?ine 70% termeni specializa?i ?i 30% termeni din limbajul curent. Mediul înconjur?tor, informatica ?i bun?starea fizic? se num?r? printre principalele domenii la care s-au adus complet?ri. Printre personalit??ile ce vor mai fi … [Continua]
“Chiar crede în acest produs. Simte c? îi d? mai mult? energie” este scuza unui purt?tor de cuvânt pentru situa?ia deloc pl?cut…mirositoare! Sigur, ar putea s? fie ?i imaginea unor paste de din?i sau poate m?car a unei gume de mestecat, credem noi. [Continua]
Pompierii nu exclud posibilitatea ca incendiul, care a izbucnit în sufragerie, s? se fi datorat unei mâini criminale. Din fericire, nimeni nu mai locuia acolo, deci nu sunt nici victime! [Continua]
"Mi-e dor de chipul ei! De fiecare dat? când pun capul pe pern?, încep s? plâng”, spun versurile. Kate Moss, pe de alt? parte, nu plânge… pentru c? ea are deja un nou iubit, vocalist, ?i el: Jamie Hince de la The Kills. [Continua]
am descoprit o de curand si mi place mult!! cred k e in premiera pe trilu!! [Continua]
Aceasta piesa o dedic prietenului nostru Claudiu (Lupu’ mic) ‘sa nu uite ca mai are foarte putin timp pana intra in Troya….;)))) ….dar mai bine ascultati… )))))))) [Continua]
PUTE-TI SA O TRECETI LA FAVORITE,PENTRU CA MERITA… [Continua]