muzica mea si a prietenilor mei

Night FallNight Fall in BucharestMEDUZEMASLINIMASLINEGRECIA-SALONIC25

Statistici

Miley Cyrus are depresie de la prea multe cosuri!

stirileprotv.ro
Aproape orice adolescent se confrunta la un moment dat cu probleme legate de acnee, iar Miley Cyrus nu face exceptie de la regula!
Go to Source / via

Random Posts

Reader Feedback

17 Responses to “Miley Cyrus are depresie de la prea multe cosuri!”

• Li Ana-Maria says:

I love YOU MILEY AND your music.My favorite malody is the climb.

• iulia says:

nu toata lumea e perfecta si eu am cosuri ji simt k toata lumea se uita la mn knd vb ku prietenii vad kum salta privirea ji se uiita la cosurile mele

• Cristiana says:

acum chiar ca da informatii socante presei!E o aiurita cu fani mici si cu bube-n cap:hannah,hannah as vrea sa te cunosc,sunt cea mai mare fana din lume,as fi norocoasa daca te-as intalni!dooamne!e doar o fata normala care canta bine,atata tot.nu ca sunt geloasa sau cv de genul asta dar macar nu sunt urmarita toata ziua de paparazzi imbecili.

• marya says:

salk eu am abia 11 ani si o iubesc pe mily cyrus

• ioana says:

I love you Hannah Montana and Miley Cyrus! Have you ever been in Galati? hugs >:D<

• epure adelina says:

NU E NIMIC CA AI NISTE COSURI ai aflat ca te maturizezi adica tu esti deja matura dar iesti mai mult mature adica esti adulta

• layry says:

i have 12 years and y’l bee glad to talk whit iou sou please send me a mesage

• alex says:

am doar 9 ani si sunt baiat si o ador pe miley cyrus

• ~MyKy~:*:x:) says:

cea mai tare adolescenta , cea mai tare tbx miley

• cristina says:

mileysau chiar si hannah montana e va iubesc foarte mul mi-asi dori sa vi in romania te rog frumos imi dai si mie id-ul tau te rog frumos am o multime de lucruri cu tine am chiar si martisoru pe care il port e cu tine si ghiozdanul il am cu tine te iubesc foarte mult eu am si peruca ta si microfonul o multime de reviste postere bluze si tricouri daca vrei sa vb cu mine asta e id-ul meu cristina?hanah si parola este 12345

• cristina says:

esti cea mai tare miley sau hannah

• miley says:

sunt cel mai mare fan al tau am doua iduri de atala sper sa imi dai accept i love you sunt fanul nr. unu iti dau id meu casa ma contactezi

• miley says:

scz am uitat sa til dau gaina.anamaria

• hy miley`s fans says:

parca aveti doi ami miley este o vedeta o intereseaza doar viata personala cateodata mai intre pe mess cand nu are ce face sau se duce la mol

Leave a Reply

Statistics

• Total Stats

Twitter

Totul despre Anda Adam

nascuta pe 27 aprilie 1980 nume real: Anda Angelica Adam a debutat impreuna cu trupa RACLA albumul de debut din cariera solo a fost “Ca intre [Continua]

Totul despre Mariah Carey (bio & foto)

Totul despre Mariah Carey (bio & foto)
Mariah Carey este una dintre cele mai apreciate cantarete pop ale tuturor timpurilor, fiind considerata si cel mai de succes artist american al [Continua]

Totul despre Cyndi Lauper

Totul despre Cyndi Lauper
Cyndy Lauper in wikipedia Added 3:22 Cyndi Lauper – Girls Just Wanna Have Fun (Music Video) Cyndi Lauper – Girls Just Wanna Have Fun [Continua]

Actriţa Marga Barbu a încetat din viaţă

Actriţa Marga Barbu, în vârstă de 80 de ani, a decedat miercuri dimineaţă la Spitalul Floreasca, din cauza unei suferinţe cardiace mai vechi. [Continua]

Totul despre Joe Jonas

Totul despre Joe Jonas
Nume real: Joseph Adam Jonas Alias: JJ Data nasterii: 15 August 1989 (19 ani) Zodia: Leu Locul nasterii: Casa Grande, Arizona, SUA Status marital: [Continua]

Morgan Freeman a rămas cu mâna dreaptă paralizată după un accident

După accident, a fost transportat în stare critică la un spital din Memphis şi doctorii nu-i dădeau prea multe şanse de supravieţuire. [Continua]

Totul despre Miley Cyrus

Totul despre Miley Cyrus
Miley Cyrus, See You Again Videoclip Miley Cyrus – Miley Cyrus-Rock Star Nume real: Destiny Hope Cyrus Alias: Miley, Smiley Data nasterii: 23 [Continua]