Miley Cyrus are depresie de la prea multe cosuri!

Aproape orice adolescent se confrunta la un moment dat cu probleme legate de acnee, iar Miley Cyrus nu face exceptie de la regula!
Go to Source / via

Aproape orice adolescent se confrunta la un moment dat cu probleme legate de acnee, iar Miley Cyrus nu face exceptie de la regula!
Go to Source / via
Posted in vedete | 17 Comments »

I love YOU MILEY AND your music.My favorite malody is the climb.
nu toata lumea e perfecta si eu am cosuri ji simt k toata lumea se uita la mn knd vb ku prietenii vad kum salta privirea ji se uiita la cosurile mele
acum chiar ca da informatii socante presei!E o aiurita cu fani mici si cu bube-n cap:hannah,hannah as vrea sa te cunosc,sunt cea mai mare fana din lume,as fi norocoasa daca te-as intalni!dooamne!e doar o fata normala care canta bine,atata tot.nu ca sunt geloasa sau cv de genul asta dar macar nu sunt urmarita toata ziua de paparazzi imbecili.
salk eu am abia 11 ani si o iubesc pe mily cyrus
I love you Hannah Montana and Miley Cyrus! Have you ever been in Galati? hugs >:D<
NU E NIMIC CA AI NISTE COSURI ai aflat ca te maturizezi adica tu esti deja matura dar iesti mai mult mature adica esti adulta
i have 12 years and y’l bee glad to talk whit iou sou please send me a mesage
am doar 9 ani si sunt baiat si o ador pe miley cyrus
cea mai tare adolescenta , cea mai tare tbx miley
mileysau chiar si hannah montana e va iubesc foarte mul mi-asi dori sa vi in romania te rog frumos imi dai si mie id-ul tau te rog frumos am o multime de lucruri cu tine am chiar si martisoru pe care il port e cu tine si ghiozdanul il am cu tine te iubesc foarte mult eu am si peruca ta si microfonul o multime de reviste postere bluze si tricouri daca vrei sa vb cu mine asta e id-ul meu cristina?hanah si parola este 12345
esti cea mai tare miley sau hannah
sunt cel mai mare fan al tau am doua iduri de atala sper sa imi dai accept i love you sunt fanul nr. unu iti dau id meu casa ma contactezi
scz am uitat sa til dau gaina.anamaria
parca aveti doi ami miley este o vedeta o intereseaza doar viata personala cateodata mai intre pe mess cand nu are ce face sau se duce la mol