muzica mea si a prietenilor mei

Night FallNight Fall in BucharestMEDUZEMASLINIMASLINEGRECIA-SALONIC25

Statistici

Totul despre Miley Cyrus

Miley Cyrus, See You Again

Videoclip Miley Cyrus – Miley Cyrus-Rock Star

Nume real: Destiny Hope Cyrus
Alias: Miley, Smiley
Data nasterii: 23 Noiembrie 1992 (15 ani)
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Nashville, Tennessee
Status marital: necasatorit
Mama: Leticia
Tatal: Billy Ray Cyrus
Surori: Brandi Cyrus, Noah Lindsey Cyrus
Frati: Christopher Cyrus, Trace Cyrus, Braison Cyrus
Animale: Cainii: Loco, Tag, Minnie Pearl, Juicy, Rodio.(L.A.). Cai in Nashville.
Inaltime: 1,64m
Culoarea ochilor: albastru/verde
Culoarea parului: saten
Hobby-uri: shopping, bicicleta
Site oficial: www.mileycyrus.com

Miley Cyrus Sexy Photos

Miley Cyrus
Miley Cyrus

Miley Cyrus – 7 Things – Official Music Video

Miley Cyrus
Miley Cyrus

Miley Cyrus
Miley Cyrus

Miley Cyrus
Miley Cyrus

Miley Cyrus
Miley Cyrus

Filmografie Miley Cyrus:

Vezi si:

Next Topic

Reader Feedback

572 Responses to “Totul despre Miley Cyrus”

• RALUCA-MILEY says:

I love you hannah montana!!!!!!!!!!!!! Te iubesccccccccc multttt as vrea sa fiu in america si arat exact ca tinhe si vocea mie atat de asemanatoare cu a ta si am un frae mai mare care are 15 ani iar eu am11 si il bat la cap sa malase exact ca tine AS VREA SA FIU CA TINE TE IUBESC MILEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!
    AS VREA ID TAU ADEVARAT !

• hrnicu says:

Intrucat siteul are un motor de traducere instant din Romana in Engleza si intrucat acest motor poate traduce cuvintele doar daca sunt scrise corect, va receomand sa evitati expresii precum “iubesccccccccc multttt” care il baga in ceata pe bietul google translate…

• hrnicu says:

Siteul este tradus automat in limba engleza. Vezi butonul din partea de sus a paginii. Asa ca poate fi tradus si-n… new-yorkeza, pakistaneza, franceza, somaleza, etc.

• Maria says:

Am filmat-o pe Miley Cyrus in timp ce se droga!

• clopotica123 says:

Toata lumea stie ca clubul personal al lui Miley Cyrus este:Miley Cyrus superfan ,si id ei este:miley_cyrus juste@yahoo.com!

• SUCIU ANDREEA GABRIELA says:

CE FACI MILEY SUNT CEA MAI MARE FANA A TA SI TU ESTI IDOLUL MEU IN VIATA :d:d:d

• yza scumpy says:

hello miley

• cata says:

Miley l’m good and l live in romania catalina l participate in the Hannah montana style and hope to win and l love so much, l myself would like to meet you or you would be hard to romania, l love you so much and l’ll never let anther day comments and other bye-bye :-* if you saw this comment it means l know where inimerit sorry l wrote to much pa-pa :-*

• inna says:

hello miley . i love you

• miley says:

Miley este o fata foarte dulce eu in vara trecuta(2010) am fost in preuna cu prietena mea in america Las Vegas acolo sta matusa ei…si noi ne-am dus la un concert de-al ei i-am cerut id-ul si mi l-a dat este destinyhope_92 si numarul de telefon care a zis sa nu il fac public…bine matusa prietenei mele se cunoaste cu tatal prietenei cele mai bune a ei si acum am reusit sa fac legatura cu ea! cine vrea

• miley says:

am vrut sa zic cine vreea numarul de telefon ma suna la numarul 0764453387

• andrutza says:

hello everybody!!!!!i love destiny hope ray because is very
    very very beautifull and her voice is very nice!!!!!!i want to know her true idd!!!!! please give me your idd !!!!

• Destiny hope says:

hi!!!!! i’m miley……..i want to come in romania to 4.06.2011.Everybody come to bucharest!!!!

• Maria says:

Miley Cyrus este foarte tare!Hei,fetelor,stiti ca pe HBO mai da din cand in cand Hannah Montana The Mouvie?Ei bine,uitati-va si mai cititi despre aceasta vedeta minunata!!!

• alina says:

buna maily sunt cel mai mare fan al tau si te yubesc multttttttttttt………………..

• madalina says:

te iubesc

• adina says:

vrei ca toata lumea soune asta dar eu nu cred

• andreea says:

i love you i love you i love you i love you .is so byutifule:*:*:*:*

• orleanu teodora says:

esti cea mai tare hanna montana!

• bilc antonia iuliana says:

daca cineva este romanca as vrea sa stiu daca miley cyrus face filmee de adulti

• hrnicu says:

nu. nici sa nu-ti treaca prin cap. e una dintre cele mai serioase si mai sobre fete

• sara says:

buna miley imi place foarte mult cantecul who owns my heart. esti cantareata mea preferata. ador cantecele tale si mias dori sa te intilnesc sau sa am autograful tau. esti o cantareata buna si o actrita buna. mias dori din toata inima autograful tau. te ador.

• Miley Destiny Hope Cyrus says:

Buna , sunt miley vreau sa va anunt ca pe data de 5 aprilie 2011 voi face un concert la care voi canta o noua melodie concertul se tine in bucuresti la city moll.

• Bianca dulcika says:

i love you miley !!! i’am 11 years i loveeee you

• evlyn says:

te iubesc forte mult si asi vrea sa te vad in reaitate si inca ceva e adevarat ca te droghezi eu cred ca nu dar ziarul zice ca da

• hrnicu says:

chestia cu drogurile chiar pare o minciuna

• ana maria says:

toti imi spun ca esti o fata rea dar eu tot te iubesc (i luve miley cyrus) nu te droghezi nu nu te schimba

• DiAnA says:

hey Miley you are gorgeous and i love your songs very much especially “How owns my heart” and “I can’t be tamed”!!! Please…give me your id!!! I’m one of your fans!!!…:D:*:X

• roxana says:

esti tare miley te iubesc sunt fanul tau nr 1 nam pierdut niciun episod din hannah montana vreau idul tau mil dai vreau sa vb cu tn

• roxana says:

i love miley cyrus is your number i fan love you do not miss any episoade of hannah montana if you can plasse give me your idul with all my heart i want to talk with you and i want your number

• piss says:

te iubesc si toti fanii pe care ii ai dovedesc ca esty celebra si buna in ceea ce faci tine-o tot asa si nu iti schimba stilulnsi cred ca vei avea succes…;) te iubesc:x

• HANNAH MONTANA says:

STIU CA EU SUNT HANNAH MONTANA. SUNT JUCATA DE MILEY STEWART CU O PERUCA BLONDA, CARE E JUCATA DE MILEY CYRUS, DECI EU SUNT MILEY CYRUS

• roxy & mylei cyrcus says:

LoL Maaaaa
    ce prpsty sunteti eu sunt#1 fan :) )

• claudia says:

you are the coolest I’ve seen on the internet but you sad mother immediately get high and admired and still admire you team but when you do a thing Think about your fans and let them suffer and how those drugs that are not good is my id claudiadragutza27 I live in romania and apologize if I missed a word I do not know English very well but please when you do something you Think about your fans and many fans do not disappoint you’re pretty smart, beautiful and Trog and you take my id writing that can know in Romanian Romanian language
    Asculta?iCiti?i fonetic

esti cea mai tare dar am vazut pe internet ca tu te droghezi si mam intristat imediat team admirat si inca te admir dar atunci cand faci un lucru gandestete la fanii tai si cat sufera ei si lasa drogurile ca alea nu sunt bune id-ul meu este claudiadragutza27 eu stau in romania si daca am gresit vreun cuvant scuze ca nu stiu prea bine engleza dar te rog atunci cand faci un lucru gandestete la fanii tai ai foarte multi fani si nu ii dezamagi esti frumoasa desteapta esti minunata si trog ia id meu si iti scriu si in romana ca poate stii limba romana

• razvan says:

you love miley esti prima in viata mea asa ca te iubesc foarte mult nu pot trai fara tine ,fara tine traies degeaba.

• miley hope destiny cyrus says:

hello miley cyrus are maybe not but believe me but I ask myself are all my fans to no longer pose as me because I like it really is my id miley_rockstar18

• andreea says:

miley?I am Andreea.I love you!Vino in rowmania from my.I love you and roby ray

• Andreea says:

Hello, fetelor nu cred ca Miley Cyrus va intra pe acest site .. si cu siguranta nu va va baga idurile voastre ! :) ) , app si Miley nu stie sa vorbeasca limba romana . Of Of :-j .. Si sunt multe fake-uri pe acele iduri si chiar o arata pe Miley dar este dupa Youtube … , deci numai va agitati atata :) ) :*

• SHAKIRA I SAW YOUR VIDEO says:

HELLO MILEY I KNOW YOUR REAL NAME DESTINY HOPE CIRUS,BUT I’VE WAS YOUR NUMBER 1 FAN BUT NOW I LIKE SHAKIRA.I WAS AT HER CONCET IN ROMANIA. IT WAS COOL
    PLESE DO A CONCERT IN ROMANIA BUCHAREST.

• catalin says:

Hello MileY i know your real name catalin

• roxana says:

o iubesc pe miley dar….cand am vazut ca se droga…mi s-a rupt inima in mii si mii de bucatele:(!! dar ea arata bn la corp si…… o iubeac

• VAMPIRE RADY says:

CE INCREDIBILI SUNT UNII NICI MACAR NU STITI SA I SCRIETI NUMELE =))

SINGURUL MESAJ CREDIBIL DE AICI E ASTA

Miley_miley:* February 2nd, 2010 at 12:49 pm 247

Hey guys . I`m sorry but i can`t` give you my messenger id . But don`t belive in that things on the net : the messenger id are just some fakes and i haven`t` a tatoo ( i didn`t want one) there are some stupid things . Hope guys that we`ll meet each other in one day – maybe in Teneesee (USA) or in your country . I`m very busy now . Last night i went to the Grammy`s and it was very nice , but today i am very tired .

See you guys ! :* Kiss ya !

• VAMPIRE RADY says:

LIKE ALL YOUR FANS I TRY TO FOUND YOU , IS TRUTH WHEN I SAW YOU WITH A GUY I WAS DISAPPOINT BUT ….. HOWEVER I WISH TO HAVE 1% OPORTUNITY TO MEET YOU I WILL BE THE MOST HAPPY IN THE WORLD . I know you heard this FROM MILIONS PEOPLE BUT I LOVE YOU

• VAMPIRE RADY says:

I DREAM EVERY TIME AT THE MOMENT WHEN I MEET YOU OR TO TALK TO YOU FOR ONLY 2 SECONDS .

• laura says:

o iub p miley dar as vrea sa fie in romania

• Andra says:

da… ce pot sa zic e frumoasa!!! dar cand eram mica eram inebunita dupa ea si dupa alte vedete!!! acum am 13 ani si nu ma sunt interesata … ti se schimba ideile , viata , totul….!!! Yes … I can say is beautiful! but when I was little I was crazy about her after other celebrities! now we are 13 years and I’m not interested … change your ideas, life, everything ….!!!

• hatosalexandra says:

salut as dori adresa lu maili cine mi o da e cel mai tare

Leave a Reply

Statistics

• Total Stats

Twitter

Totul despre Anda Adam

nascuta pe 27 aprilie 1980 nume real: Anda Angelica Adam a debutat impreuna cu trupa RACLA albumul de debut din cariera solo a fost “Ca intre [Continua]

Totul despre Mariah Carey (bio & foto)

Totul despre Mariah Carey (bio & foto)
Mariah Carey este una dintre cele mai apreciate cantarete pop ale tuturor timpurilor, fiind considerata si cel mai de succes artist american al [Continua]

Totul despre Cyndi Lauper

Totul despre Cyndi Lauper
Cyndy Lauper in wikipedia Added 3:22 Cyndi Lauper – Girls Just Wanna Have Fun (Music Video) Cyndi Lauper – Girls Just Wanna Have Fun [Continua]

Actriţa Marga Barbu a încetat din viaţă

Actriţa Marga Barbu, în vârstă de 80 de ani, a decedat miercuri dimineaţă la Spitalul Floreasca, din cauza unei suferinţe cardiace mai vechi. [Continua]

Totul despre Joe Jonas

Totul despre Joe Jonas
Nume real: Joseph Adam Jonas Alias: JJ Data nasterii: 15 August 1989 (19 ani) Zodia: Leu Locul nasterii: Casa Grande, Arizona, SUA Status marital: [Continua]

Morgan Freeman a rămas cu mâna dreaptă paralizată după un accident

După accident, a fost transportat în stare critică la un spital din Memphis şi doctorii nu-i dădeau prea multe şanse de supravieţuire. [Continua]

Totul despre Miley Cyrus

Totul despre Miley Cyrus
Miley Cyrus, See You Again Videoclip Miley Cyrus – Miley Cyrus-Rock Star Nume real: Destiny Hope Cyrus Alias: Miley, Smiley Data nasterii: 23 [Continua]